Ajankohta

26.11.2020 16:00

Paikka

Takomotie 8:n auditorio Pitäjänmäellä← Takaisin

Sähköinsinöörit - SIL ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 26.11.2020 klo 16 alkaen Helsingissä Takomotie 8:n auditoriossa Pitäjänmäellä. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 12 §:ssä syyskokouksessa käsiteltäväksi mainitut asiat.  HUOM!!! Tärkeää lisätietoa poikkeuksellisesta kokouskäytännöstä esityslistan alapuolella. 

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen päätösvaltaisuus ja laillisuus
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Toimintasuunnitelma vuodelle 2021
6. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2021
7. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2021
8. Hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkiot
9. Hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle
10. Toiminnantarkastajien valinta ja tilintarkastajien ja varatilintarkastajien toteaminen
11. Muut asiat
12. Syyskokouksen päättäminen

Tässä poikkeuksellisessa ja äärimmäisen hankalassa tilanteessa yhdistyksen hallitus on lukuisten alan yhdistysten esimerkkiä noudattaen päättänyt viedä kokouksen läpi seuraavasti:
–  Kokoukseen ilmoittautuminen on ehdoton edellytys osallistumiselle!
–  Emme voi kieltää osallistumasta kokoukseen paikanpäällä, mutta kehotamme vahvasti jäseniä osallistumaan kokoukseen ainoastaan etäyhteydellä, jota varten lähetämme Teams-osallistumislinkin lähempänänä kokousta. Huomaathan, että säännöt eivät mahdollista etäyhteyden kautta osallistuville esim. äänestysoikeutta, vaan ainoastaan hallituksen tähän kokoukseen erikseen myöntämän puhe- ja kuunteluoikeuden.
–  Jos kehotuksistamme huolimatta haluat välttämättä tulla paikanpäälle, niin ilmoitathan tästä erikseen erityisjärjestelyjen valmistelemiseksi. SIL ei kuitenkaan voi ottaa vastuuta osallistujien mahdollisesti saamasta tartunnasta esim. kokouksessa tai matkalla kokouspaikalle.

Sähköinsinöörit - SIL ry

Hallitus

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.