Ajankohta

6.6.2024 12:00

Paikka

Espoo Ringside Golf← Takaisin

Sähköinsinöörit - SIL ry järjestää perinteisen Sähkö & Tele Golf -kilpailun Espoo Ringside Golfin (Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo) kentällä torstaina 6.6.2024 klo 12 alkaen.

Kilpailumuoto on tasoituksellinen pistebogey. Kilpailu pelataan henkilökohtaisena ja joukkuekilpailuna kahden hengen joukkuein. Joukkueet tulee nimetä ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Erikoiskilpailuina ovat lisäksi pisin draivi (avauslyönti) ja lähimmäs lippua. Myös kilpailun parhaan scratch tuloksen tehnyt pelaaja palkitaan. Osanottomaksu on 60 €, johon sisältyy rangepoletit, golfkärry, tulospalvelu, erikoiskilpailut pisin draivi ja lähimmäs lippua sekä palkinnot. Palkintojen jako on heti kilpailutulosten valmistuttua. 

Klubilla on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun ERG:n klubiravintolassa; klo 11–15 lounas buffet ja klo 15–18 Ala carte Menu. Klubin sauna pyyhkeineen on myös varattu pelaajien käyttöön kierroksen jälkeen. 

Ilmoittautumiset 30.5.2024 mennessä. Ilmoittautuessa tulee kertoa nimen lisäksi kotiseura, tarkka tasoitus sekä joukkueen tai yrityksen nimi. 

Lisätietoja kilpailusta antaa Veli-Matti Sääski, puh. 050 432 1278, vmsaaski(at)gmail.com

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Vastaa tähän KYLLÄ, jos haluat varata golfauton. Golfauton hinta on 42 €/kpl, auton voi jakaa kahden pelaajan kesken. Jätä vastaamatta, jos et halua varata golfautoa.