Ajankohta

15.6.2023 12:00

Paikka

Nevas Golf
← Takaisin

Kilpailumuoto on tasoituksellinen pistebogey. Kilpailu pelataan henkilökohtaisena ja joukkuekilpailuna kahden hengen joukkuein. Joukkueet tulee nimetä ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Erikoiskilpailuina ovat lisäksi pisin avauslyönti ja lähimmäs lippua. Myös kilpailun parhaan scratch tuloksen tehnyt pelaaja palkitaan. Osanottomaksu on 42 €, johon sisältyy greenfee, golfkärryt, tulospalvelu ja palkinnot. Palkintojen jako on heti kilpailutulosten valmistuttua. 

Kilpailun sponsoreina toimivat IT-asiantuntijapalveluyritys Consultor Finland sekä palvelualojen moniottelija SOL-yhtiöt, jotka lahjoittavat kaikki kilpailun palkinnot. 

Ennen kilpailua klo 11.00 alkaen ja heti kilpailun jälkeen on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun Nevas Golfin klubiravintolassa. Klubin sauna pyyhkeineen on myös varattu pelaajien käyttöön kierroksen jälkeen. 

Ilmoittautumiset 8.6.2023 mennessä. Ilmoittautuessa tulee kertoa nimen lisäksi kotiseura, tarkka tasoitus sekä joukkueen tai yrityksen nimi. 

Mikäli osallistujissa on pelaajia, jotka eivät ole aiemmin käyneet Nevaksessa, olisi hyvä tutustua ajo-ohjeisiin. Tärkeintä on huomioida, että navigaattoriin tulisi kirjoittaa osoitteeksi Nevaksentie 150.

Lisätietoja kilpailusta antaa Jari Wickström, 040 740 2474 tai jari.wickstrom@consultor.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.