Ajankohta

17.6.2022 12:00

Paikka

Nevas Golf
← Takaisin

Sähköinsinöörit - SIL ry järjestää perinteisen Sähkö & Tele Golf -kilpailun Nevas Golfin kentillä perjantaina 17.6.2022. Lähdöt ovat klo 12.00 alkaen 10 minuutin välein ja neljän pelaajan ryhmissä.

Kilpailumuoto on pistebogey. Kilpailu pelataan henkilökohtaisena ja joukkuekilpailuna kahden hengen joukkuein. Joukkueet tulee nimetä ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Erikoiskilpailuina ovat lisäksi pisin avauslyönti ja lähimmäs lippua. Myös kilpailun parhaan scr-tuloksen tehnyt pelaaja palkitaan. Osanottomaksu on 39 €, johon sisältyy greenfee, golfkärryt, tulospalvelu ja palkinnot. Palkintojen jako on heti kilpailutulosten valmistuttua.

Ennen kilpailua klo 11.00 alkaen ja heti kilpailun jälkeen on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun Nevas Golfin klubiravintolassa. Klubin sauna pyyhkeineen on myös varattu pelaajien käyttöön kierroksen jälkeen. 

Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan terveysviranomaisten antamia ohjeita.

Ilmoittautumiset 10.6.2022 mennessä. Ilmoittautuessa tulee kertoa nimen lisäksi kotiseura, tarkka tasoitus sekä joukkueen nimi. 

Mikäli osallistujissa on pelaajia, jotka eivät ole aiemmin käyneet Nevaksessa, olisi hyvä tutustua ajo-ohjeisiin: Ajo-ohje - Nevas Golf. Tärkeintä on huomioida, että navigaattoriin tulisi kirjoittaa osoitteeksi Nevaksentie 150.

Lisätietoja kilpailusta antaa Matti Puurunen, gsm 050 545 4743 tai matti.puurunen(at)kolumbus.fi.
 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot